Content Management Systeem
  HOME HOSTING WEBDESIGN PORTFOLIO CMS ZOEKMACHINES WEBTEKSTEN CONTACT  
Webdesign : oog voor detail
Webdesign

webdesign

Webdesign is het ontwerpen van uw website volgens vaste professionele principes waarbij rekening is gehouden met de wensen en eisen van de bezoekers van uw site.

Eisen design
Aan een professioneel ontworpen website worden verschillende eisen gesteld.

  • Ten eerste dient een website alle elementen te bevatten die nodig zijn om uw product of dienst te kunnen promoten, prospects (toekomstige klanten) te genereren en (als dat mogelijk is) producten of diensten daadwerkelijk te verkopen. Bijvoorbeeld een goede weergave van uw product of dienst, wervende informatie over uw bedrijf en een duidelijk contactformulier.
  • Uw website mag niet te zwaar zijn (teveel bits en bytes). Een bezoeker met een trage internetverbinding wil immers niet te lang wachten totdat uw site op het beeldscherm verschijnt. Overbodige elementen zoals achtergrondmuziek of intro's met zware beelden kunt u dus maar beter met mate toepassen.
  • Bovendien moet een bezoeker binnen uw site goed de weg kunnen vinden (goede navigatie) en moet uw site goed en snel door zoekmachines kunnen worden gevonden.

Bij JMP denken wij vanuit de positie van uw doelgroep en laten wij ons ontwerp bepalen door de behoeften en verwachtingen van uw klanten.

Een professionele site is in de eerste plaats overzichtelijk en draagt de boodschap uit die u aan uw bezoekers wilt communiceren volgens de eisen van uw huisstijl.